Minggu 05/02/2023

Syair Sandi

11:00 Tempatnya hanya yg berduit bisa mendatanginya,karena penuh keindahan di dalamnya
13:00 Eman-eman barange dewe,mulo rino-wengi mung tansah di singitake...?
15:00 Rinacik lan rinencono,nanging isih ono sing bedo, nanging sing pambuko tetep podo.
17:00 Nemahi lelakon 2 sing podo abote,mulo awan bengi mung tansah nyonggo "sirahe"
19:00 Olehe lu-maku nganti ora eling wektu-ewodene durung keturutan sing di lu-ru
21:00 Dudu sanak dudu kadang,nanging panggulo wentahe rumaket tan biso renggang
23:00 Agemane ngungkuli rojo,nanging sejatine wong cilik sing ora gelem prasojo

Keluaran Paito

TGL 1 2 3 4 5 6 7
05/02/2023 5 - - - - - -
04/02/2023 1 1 5 1 3 2 3
03/02/2023 6 4 3 6 5 2 1
02/02/2023 6 3 2 4 5 4 2
01/02/2023 4 5 1 5 3 5 6
31/01/2023 4 3 1 6 6 4 2
30/01/2023 4 5 2 1 3 3 5