Rabu, 25/05/2022

Syair Sandi

11:00 Ragate ibarat koyo sak gunung kulon, nanging pangarepane siji durung biso kelakon...?
13:00 Isine mung tansah jagakake wong tuane, nanging deweke mung seneng-seneng saben dinane.
15:00 Najan barange ora sepiro o, nanging biso ngentekake bondo kang wis ditoto.
17:00 Anggone makaryo durung biso nglumpukake bondo, amargo yen bengi iseh seneng sobo.
19:00 Ciri-ciri orang yang sukses selalu hidup berhemat, tapi 1 bisa di angkat dan keramat.
21:00 Ibarat barang mung cilik di nggo rebutan wong akeh, jalari pikirane dadi rongeh.
23:00 Kebiasaannya sangat di sukai teman-temannya, walaupun rela menghabiskan hartanya.

Keluaran Paito

TGL 1 2 3 4 5 6 7
25/05/2022 3 6 2 6 - - -
24/05/2022 3 2 6 3 2 1 4
23/05/2022 2 2 5 5 4 3 6
22/05/2022 2 2 1 6 1 1 2
21/05/2022 4 6 1 5 3 5 5
20/05/2022 6 1 6 6 5 3 4
19/05/2022 3 3 4 2 4 2 4